Aktiviteiten

Land Leven 2014

We hebben 3 dagen op de Land Leven dagen In het Openlucht museum gestaan met de honden wat een fijn gezellig weekend was dat. Heel veel publiek en voor ieder wat wils.

Bij de NVSW stand mochten we zeker niet klagen,veel echt geinteresseerde mensen die onze rassen mooi en lief vinden,ook mochten wij zaterdag en zondag op een stabij pup passen wat natuurlijk ook veel mensen trekt naar de tent,ook pasten wij op Wietze een wetterhounreu van 9 maanden  die wij ook meenamen in de ring waar wij ons ras presenteerden.

Ik ben erg trots op onze Semke-Tjarda en Doete die 3 dagen alles goed vonden en tegen iedereen vriendelijk deden,de dagen waren lang en vermoeiend voor ze,weinig ontspanning en toch zo geduldig zijn,   Het zijn 3 kanjers.Cool

alles is klaar dus even poseren
wachten op publiek
Tjarda en Doete
fijn er was een ren
Mooi poseren op een verhoging van steen

Tervuren (België)

We hebben er weer een weekje vakantie opzitten,gingen weer naar Tervuren en hebben nogmaals met Anita met Joeri afgesproken om te wandelen wat gezellig en plezierig voor mens en hond is.

Aan het einde van de week nog met Hilde van Arre afgesproken waar Anita ook kwam,2 wetterhounen die een uurtje rijden van elkaar af wonen en hun bazen dachten dat zij de enige waren met een wetterhoun in België dus niet.

lekker op het bankje zitten

Vakantie in Tervuren

geweldig zo'n bos

Wij hebben 10 dagen gelogeerd in een huis in Belgie,weinig gedaan alleen met de honden gewandeld en lekker geluierd,wat wil een mens nog meer.

Ook hebben we Arre bezocht,een fijne wandeling gemaakt en lekker te eten gekregen van Hilde en Ben,het was gezellig.

Anita kwam ook met haar Joeri langs om samen een wandeling te doen in het bos bij Tervuren,onder het gezellig praten en foto's maken waren er zo 2 uur om,we doen het zeker nog eens.

Joeri v.d.Amandelgaard
hij nodigt Tjarda uit tot spelen
ik geloof dat hij mij ook wel lief vind

Kop

2 juni 2014

we gaan nu het nog niet zo heel warm is regelmatig naar strand,lopen zelf al lekker met de voeten in de zee en nemen Tjarda aan de riem een stukje mee zodat zij terug kan zwemmen,zeewater schijnt goed voor de vacht te zijn  echt tegenstribbelen doet zij niet dus denk ik dat ze het best wel lekker vind maar uit haar zelf de zee in lopen is toch nog wel eng.

Als ik dan even ga zitten is zij altijd dichtbij,leunt met haar natte lijf heerlijk tegen mij aan en Semke gaat graven naar een steen en zo genieten wij alle drie.

mijn mooie meisje

Schrijf een commentaar: (Klik hier)

123website.nl
Tekens over: 160
OK Verzenden.
Bekijk alle commentaren

Nieuwe commentaren

02.03 | 12:37

Wat ontzettend leuk om te zien. De outcross-pups interesseren me enorm en dat je zoveel moeite neemt om het met de kijkers te delen vind ik heel erg mooi! Dank!

...
02.02 | 22:36

super leuk om te bekijken!er gaat heel veel werk en liefde in om dat is duidelijk te zien!nu even tijd voor jullie om bij te komen;D
groetjes janine(de kapster)

...
28.01 | 21:31

Ik heb genoten van alle foto,s en filmpjes. Wat een werk hebben jullie er aan gehad.

...
22.01 | 13:17

Tjarda het eerste outcrossnest, je hebt prachtige puppen. Net zo mooi, lief en vrolijk als je eerste nest.

Jose

...
Je vindt deze pagina leuk